22 augusti 2020
14:00

Lerkils IF Blå

Referat: Kungsbacka IF Röd - Lerkils IF Blå

Denna Lördag fick våra killar revansch på KIF. Denna matchens lag innehåller med största sannolikhet inte samma spelare som den på Ängås då även mer än ett lag i åldersgruppen och varierar laguppställning men det är alltid underbart att få se killarna arbeta sig till en seger. Lerkil inledde med två mycket starka perioder, stor kämparanda, fint spel och starkt försvar (0-1)(0-1). Sista perioden var tuffare där vi missade en del markeringar, blev trötta och inte orkade hänga med i kontringarna (3-2). Trots detta tog sig killarna tillbaka och med hjälp av tre perioder med stor kämparanda och strålande målvaktsinsater lyckades de tillsammans vinna med uddamålet. Värt att nämna är också att ett grönt kort delades välförtjänt ut till Elias Magnusson som utmärkte sig för gott sportmanship och fairplay. Det är verkligen en förmån att få vara del av detta härliga gäng!